Kicsit térjünk el a testépítéstől, és vegyük górcső alá a küzdősportokat. itt is teljes mértékben megállja a helyét az állítás, mely szerint helyes étrend nélkül nincs megfelelő eredmény.

 

 

 

Ahhoz, hogy a teljesítményünket folyamatosan növelni tudjuk egy jól összeállított és kivitelezett tervre van szükségünk. Ebbe a tervbe teljes mértékkel beilleszthetőek a táplálék kiegészítők.

Miben tudnak hasznodra válni ezek a termékek?

Növelhetik erőszintedet és koncentrációdat

Megfelelő fehérje, zsír illetve szénhidrát forrást biztosíthatsz tested számára.

Megóvhat az esetleges sérülésektől.

 

Most pedig nézzük át, mik ezek a készítmények  amik mindezt megalapozott állítássá teszik.

Erőszint növelése szempontjából a Pro Nutrition Xplode termék egy jó választás lehet. Azonnal megnyilvánuló, kirobbanó energiát biztosít, lényegesen javítja fizikai kondíciód és erőd. Nem mellékesen megfelelő koncentrációt is biztosít, hogy a maximumot nyújtsd minden edzésen.

A második állításba több kiegészítő is szerepet kaphat:

Szóba jöhet egy tejsavó fehérje koncentrátum, ami nélkülözhetetlen egy sportoló számára. A Pro Nutrition új terméke a WPI (Whey Protein Isolate) a legtisztább elérhető tejsavfehérje. A savófehérje a test optimális teljesítőképességéhez szükséges minőségű és koncentrációjú aminosavakat tartalmazza, általa a hormonális és sejtaktivitás is fokozódni látszik. A savófehérje antioxidánsként az immunrendszer működésében is szerepet játszik.

 

Akár egy megfelelő komponensekkel bíró tömegnövelő, hogy meglegyen az elhasznált kalóriák gyors utánpótlása is. A CREATINE PRO MASS a Pro Nutrition által forgalmazott egyik leghatékonyabb tömegnövelő termék. A PRO MASS 20 továbbfejlesztett változata. A kiváló összetétel elérhető árral párosul! A Pro Nutrition Creatine Pro Mass egy szuper tömegnövelő készítmény, amely hatalmas energiát, erőnlétet biztosít. A jól összeállított kombináció (szénhidrát és kreatin), valamint a hozzáadott L-glutamin felerősítik egymás hatását. A kreatin pedig az izom energia háztartásában játszik fontos szerepet.

 

Utoljára, de nem utolsó sorban nézzük meg a prevenciós célokat szolgáló kiegészítőket. Az alapvető vitaminok és zsírok elengedhetetlenek. Teljesítményünk rohamosan romlásnak indulhat, ha nem figyelünk a helyes és megfelelő arányokra.

A B-Complex a szervezet általános fejlődésére ajánlott intenzív szellemi erőfeszítést igénylő időszakokban, valamint túlzott fáradtság esetében. Hozzájárul az anyagcsere és immunrendszer helyreállításához. Antibiotikumos kezeléskor védi a bélflórát. Hozzájárul a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez, az idegrendszer, az izom- és a csontrendszer normális működéséhez, az immunrendszer normális működéséhez intenzív edzés alatt és után.

 

Mivel ízületeink folyamatosan terhelésnek vannak kitéve az edzésünk során, ezért az izületvédő is teljesen ésszerű kiegészítő. A Pro Nutrition Body Flex növeli az ízületi folyadékok viszkozitását, ezáltal csökkenti a súrlódást az ízületekben a porcok felszínén, így védi a porcokat a mechanikai traumákból adódó "kopás" ellen, ezzel hozzájárul az ízületek rugalmasságához, mozgékonyságához.

 

Ha ezeket összesítjük, akkor bizony teljes nyugodtsággal kijelenthetjük, hogy a táplálék kiegészítők nem csak a testépítésben játszhatnak mérvadó szerepet.