x 

A kosár üres

Termékeink

Általános Szerződési Feltételek

Általános tudnivalók, vásárlási feltételek:
Az Elite-nutrition web áruházban történő vásárlásokat személyesen, interneten, e-mailben és telefonon adhat le.

Webáruházunkban mindenki vásárolhat, aki érvényes regisztrációval rendelkezik, és elfogadja jelen üzletszabályzatunkat, magára nézve kötelezőnek tekinti azt. Az Elite-nutrition Webshopban történő rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, és tisztában van a rendelés menetével. A webshopban történő böngészéshez, adatok megtekintéséhez, árak láthatóságához nem szükséges regisztrálni, ezeket bárki adatai megadása nélkül, szabadon megteheti. Azonban a tényleges vásárláshoz már szükség van regisztrációra (lásd Regisztráció pont).
Az árukészlet státusza naponta többször kerül frissítésre, minden termékből a webshop hibátlan működése végett a rendszer 1-1 db-ot megjelenít, de ez nem minden esetben fedi a valóságot!

Rendelése elküldése után, kap tőlünk egy megerősítő/visszaigazoló e-mailt, melyben ellenőrizheti rendelését, adatait. Miután leadta a rendelését, valamilyen módon (telefon, e-mail) felkeressük Önt, és elküldjük a szállítási költségeket. (lentebb részletezzük)

Ha valamilyen technikai probléma folytán nem sikerülne regisztrálnia, vagy rendelnie, kérjük keressen fel bennünket, írjon e-mailt az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy hívjon a 0630/389 50-56-os telefonszámon!

Felelősség korlátozása:
Az Elite-nutrition Webshopban történő vásárlás feltételezi a felhasználó részéről az internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

AZ Elite-nutrition Webshop semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltakért, bármilyen okból is következtek be:
- Az interneten küldött és/vagy fogadott bármilyen adat.
- Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza az Elite-nutrition internetes üzlet akadálytalan működését és a vásárlást.
- Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
- Bármely levél - függetlenül attól, hogy hagyományos, vagy elektronikus formában érkezett -, de főleg bármilyen adat elvesztése.
- Bármely szoftver nem megfelelő működése.
- Bármilyen programhiba, abnormális esemény, vagy technikai hiba következményei.

Az Elite-nutrition Webáruház bármikor szabadon megváltoztathatja bármelyik árát, vagy határidejét. A változás az Elite-nutrition Webshop weblapján történt megjelenés időpontjától lép életbe.
Az Elite-nutrition szakáruház bármikor szabadon módosíthatja a vásárlás feltételeit, szabályait és/vagy magát az Elite-nutrition Webshopot, értesítési és bárminemű kötelezettség nélkül arra nézve, hogy megindokolja a döntés helyességét, az Elite-nutrition szaküzlet nem vonható felelősségre, ha így tesz.
Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható az Elite-nutrition oldalon. Bármelyik vásárló, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, nem jogosult vásárolni a továbbiakban.
Abban az esetben, ha a vásárló bármilyen formában megsérti a szabályokat, a Elite-nutrition Webáruház szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

Termékek árai:
Az eladási ár /Elite-nutrition kiskereskedelmi ára/ mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az ÁFA-t is (bruttó ár). Az Elite-nutrition Webshop fenntartja a jogot, hogy saját eladási ár-árképzést alkalmazzon, illetve exkluzív árakon és/vagy ajándékok biztosításával forgalmazza a termékeket, így az áraink nem biztos, hogy egybeesnek az  importőr, vagy a gyártó által ajánlott kiskereskedelmi (eladási) árakkal, vagy bármelyik fizikai üzlet áraival.

Kiemelt partnerré válhat minden vásárlónk aki 400 000 Huf felett vásárol!
A termékek árai nem tartalmazzák a szállítási költségeket!!!

Regisztráció:
Lásd a Használat szabályi menüpontot.

Fizetési módok:
Az Elite-nutrition Webáruházban lehetősége van számláját az alábbi fizetések egyikével kiegyenlíteni: átutalással, utánvéttel, személyes fizetéssel, hamarosan az oldalon történő bankkártyás vagy hitelkártyás fizetéssel, egészségpénztár kártyákkal (a shop bal oldalán lent található felsorolás szerinti kártyákkal).

Szállítási módok, feltételek, díjak:
Az utánvételes szállítás díja a termék értékének és súlyának függvényében változik, minimum bruttó 2500 Ft

Az elite-nutrition.hu áruház kizárólag futárcégekkel vagy saját autóival szállít/ szállíttat.
Jelenleg a  DOL-SPED Szállítmányozási Kft. segítségével szállítunk.

Raktáron lévő termékeinket 48 órán belül házhozszállítjuk! (munkanapokon)
Általános esetben 2-3 hét alatt be tudjuk szerezni szinte az összes terméket! Esetenként lehetnek eltérések, ezekért az eltérésekért az elite-nutrition nem vállal felelősséget! Ilyen esetek lehetnek, pl: a gyár megszünteti a terméket, nem tudják időre szállítani a kért termékeket... stb.

Megrendelésnél, kérjük, adja meg pontosan a szállítási címet, elérhetőséget, és megjegyzésként az otthontartózkodási időpontját! Megrendelése után felkeressük Önt, és pontosítjuk a szállítási költséget!

Súlykorlátozás: 500 kg feletti küldeményt csak két részletben történő kiszállítással vagy km-tarifa alapján tudjuk elvállalni (120 Ft/km).

Egyéb tudnivalók:
Díjaink az ÁFA–t tartalmazzák.

A 4000 kg tömeget, vagy 4 méter hosszúságot meghaladó tételek kiszállításához eseti megegyezés szükséges.
Csak és kizárólag a közúti gyűjtőszállításra alkalmas csomagolásban feladott tételekért tudunk kárfelelőséget vállalni.
Az Ár rakodási szolgáltatást nem tartalmaz.
Díjszámítási szempontból 1 m3 terjedelem 300kg tömegnek felel meg.
Árufelvételi díj, nem budapesti címen 1000,-+ÁFA/alkalom

Felelősség, árubiztosítás:
A Biztosítás az áru felvételétől a kiszolgáltatásig a teljes munkafolyamatra 3 millió Ft értékhatárig.

Vásárlástól való elállás joga:
A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat.

A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, szolgáltatás nyújtása esetében pedig, amikor a szerződést megkötötte, feltéve, hogy az értékesítő az elállási jogról szóló tájékoztatási kötelezettségének eleget tett. Az értékesítő köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogot:
a) szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha a nyolc munkanapos elállási határidő lejárta előtt az értékesítő a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte;
b) olyan áru értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásától függ;
c) olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó;
d) hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta;
e) hírlap, folyóirat és időszaki lap terjesztésére vonatkozó szerződés esetében;
f) szerencsejáték-szerződés esetében.

Garancia, szavatosság:
Az Elite-nutrition, vagy beszállítóink, a gyártók és az importőrök az eladott árukra terméktípusoktól függően eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállalnak. Az ettől eltérő szavatossági idő, vagy jótállás, és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.
Egyes termékeinkre a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet a mérvadó. Az árukat az adott termékekre vonatkozó előírások szerint (Kermi, Meei, HIF, OÉTI, ÁNTSZ, stb. által jóváhagyott

kivitelben) szállítjuk. Az áru átadásakor minden termékhez biztosítunk magyar nyelvű minőség- vagy áruosztály-besorolást.
Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben köteles kicserélni, ha azok bizonyítottan hibásak.
Egyes termékeinkre egyéni garancia vonatkozik!

 

AKCIÓS TERMÉKEK!

Figyelje hetente megújuló akcióinkat! 

Telefon: +36 30 313 7700

Rendeljen MOST Online!

Ügyfélszolgálat

H-P: 8.00 - 18.00; Szo: 9.00 - 14.00

Ingyenes kiszállítás

25.000 Ft vásárlás felett