x 

A kosár üres

Termékeink

Átvételi és fizetési módok

A használat szabályai

Regisztráció
Az első vásárlás alkalmával regisztrálnia kell magát, melynek során meg kell adni email címét és az ön által választott jelszót, ezen adatok megadásával tud a későbbiek során bejelentkezni áruházunkba. A regisztráció során továbbá meg kell adna nevét, telefonszámát, valamint szállítási és számlázási adatait. Ezen adatok megadása a rendelés teljesítéséhez nélkülözhetetlen. Az adatok helyességét bármikor ellenőrizheti és módosíthatja.

Megrendelés
A kiválasztott termékeket a "Kosárba rakom" feliratú linkre klikkelve teheti a kosarába, melyek rendelési mennyisége egyszerűen módosítható a feltüntetett darabszám megváltoztatásával. A "Frissít" gomb megnyomásakor ismételt árkalkuláció történik, míg a "Töröl" gomb segítségével a kiválasztott termék egyszerűen eltávolítható. A vásárlást a "Tovább vásárolok" gomb megnyomásával, vagy a bal oldalon található kategóriák egyikének kiválasztásával folytathatja. A termékek mellett feltüntetett árak tartalmazzák az áfát, de nem tartalmazzák a házhozszállítás költségét. Ha a vásárlást befejezte és szeretné megrendelni a kiválasztott termékeket, úgy a szállítási és a fizetési mód kiválasztását követően a rendszer kiszámítja az adott szállítási módhoz tartozó szállítási díjat és az áruátvételkor fizetendő összeget. Ezt követően a lap alján található "Rendelés jóváhagyása" gombra klikkelve adhatja fel megrendelését.

A rendszer a megrendelés leadását követően azonnal értesítést küld a kereskedő és a vásárló e-mail címére. A visszaigazoló levél tartalmazza a megrendeléssel kapcsolatos összes információt. Mivel az értesítés a vásárló által megadott e-mail címre történik, ezért annak helyes volta a vásárló felelőssége.

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai
Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelése az áruházon keresztül eljuttatja hozzánk. Megrendelése akkor lép életbe, ha a e-mail-ben vagy telefonon visszaigazoljuk.

Minden megrendelés egyedi azonosítóval (sorszámmal) van ellátva. Igény esetén a webáruházba való bejelentkezést követően a Saját adatokra kattintva megtekinthetőek a megrendelésék és azok állapota.

A megkötendő szerződés írásban foglalt szerződésnek minősül, melynek nyelve magyar.

Cégnév / Név: Elite Fitness H- Magyarország, 
Cím: 4400 Nyíregyháza, Vasvári P. u. 78 (Nem üzlet, nem bemutató terem)
Telefon: 06 30 389 50 56
E-mail: team [kukac] elitefitness.hu
Áruház neve: elite-nutrition 
Adószám: 14535024-2-15
Cégjegyzék szám: 15-09-073457
Kapcsolattartó neve: Jurkó attila
Kapcsolattartó telefonszáma: 06 30 389 50 56
Kapcsolattartó e-mail címe: team [kukac] elitefitness.hu

A rendelés menete:
A rendelés leadása után munkatársunk telefonon, vagy e-mailben felkeresi önt a szállítás napja és a fizetendő összeg egyeztetése miatt.
A megrendelt termékeket a Posta vagy a GLS Hungary csomagszállító szolgáltatásával juttatjuk el otthonába, vagy akár munkahelyére. A GLS a csomag feladását követő munkanapon 8-17 óra között szállít az Ön által megadott címre, előzetes egyeztetés nélkül. Kérjük, hogy olyan szállítási címet jelöljön meg a megrendelésnél, ahol Ön napközben is elérhető. Kérjük, hogy az adatainál a telefonszámát is adja meg, hogy ha kézbesítés közben bármilyen probléma felmerülne, a GLS illetve a Posta felvehesse Önnel a kapcsolatot.

Rendelési tájékoztató:
Minimum rendelés 5000Ft!
- 30.000.- Ft. alatti rendelés esetén a postaköltség 2 500.-Ft.
- 30.000.- Ft. feletti rendelés esetén ,  ingyenes kiszállítás Posta vagy GLS futárszolgálattal.

 

Szállítási Módok

Futárral
Postai csomagfeladással
Személyes átvétel az üzletünkben


Fizetési feltételek:
A megrendelt termékek árát és az esetleges szállítási költséget minden esetben utólag, a csomag átvételekor kell a futárnak kifizetnie. A fizetés készpénzben történik, utánvéttel. Utalvánnyal vagy bankkártyával történő fizetésre nincs lehetőség.

AKCIÓS TERMÉKEK!

Figyelje hetente megújuló akcióinkat! 

Telefon: +36 30 313 7700

Rendeljen MOST Online!

Ügyfélszolgálat

H-P: 8.00 - 18.00; Szo: 9.00 - 14.00

Ingyenes kiszállítás

25.000 Ft vásárlás felett