x 

A kosár üres

Termékeink

A magas fehérjetartalmú étrend hatásai

Számos kutatás alátámasztja azt a tényt, hogy a fehérje fogyasztás az izmok növekedését segíti elő, sőt mi több fehérje nélkül egyáltalán nem tudjuk izmainkat fejleszteni, hisz ezek az alap építőkövei. Ezen felül több jótékony hatása is van szervezetünkre, melyek mellett nem érdemes elmenni. Nézzük, mik ezek.

Csontritkulás megelőzése

A csontritkulás (osteoporosis) világszerte sajnos több millió embert érint, mozgásszegény életmódra vagy helytelen táplálkozási szokásokra visszavezethetően. Csonttömegünk az életkor előre haladtával folyamatosan csökken, majd 25-30 éves kortól a csontleépítő folyamatok kerülnek túlsúlyba. Az idősebb hölgyek esetében a menopausát követő ösztrogénszint-csökkenés szintén okozhat komolyabb csontsűrűség csökkenést.

A chia mag, mint szuperétel

A szuperételek olyan élelmiszerek, amelyek tápanyagban gazdagok, sok vitamint, ásványi anyagot tartalmaz, ezek mellett tele vannak élelmi rosttal és antioxidánsokkal. Ilyen étel a Chia mag is, más néven azték zsálya (latinul Salvia Hispanica).

 

Izomláz kezelése

Nagy valószínűséggel többen is találkozhattunk már egy-egy erősebb izomlázzal. Ez kialakulhat egy szokatlan gyakorlat, feladat során, vagy gyakran előfordul kezdőknél illetve hosszabb kihagyásból visszatérőknél, akik nagy elánnal vetik bele magukat az edzésbe.

A helyes légzés!

Fontos tudnunk, hogy a teljesítményünk sportolás, vagy edzés során nem nagyrészt a helyes légzésen múlik. Hiszen ha izmaink nem kapnak megfelelő mennyiségű oxigént, akkor erőszintünk, teljesítményünk rohamos romlásnak indul.

Csökkenő motiváció?

Akik már több ideje sportolnak minden bizonyára találkoztak már azzal a jelenséggel, amikor a motivációjuk lecsökken, és leginkább egy doboz fagyit vagy egy pizzát majszolnának filmezve az ágyban. Ilyen esetekben érdemes lehet a dolgok mögé tekintenünk, hiszen több összetevője is lehet annak, ha nincs kedvünk edzeni vagy egészségesen étkezni.

AKCIÓS TERMÉKEK!

Figyelje hetente megújuló akcióinkat! 

Telefon: +36 30 313 7700

Rendeljen MOST Online!

Ügyfélszolgálat

H-P: 8.00 - 18.00; Szo: 9.00 - 14.00

Ingyenes kiszállítás

25.000 Ft vásárlás felett