x 

A kosár üres

Termékeink

Mentális erő.

Egyre több helyen hallhatjuk és olvashatjuk, hogy a mentális beállítottság milyen fontossággal van a teljesítményünket illetően. Legyen az sport, tanulás vagy bármi más kihívás az életünkben.

Ahhoz, hogy az edzésünk eredményes legyen nélkülözhetetlen a megfelelő mentális erő illetve a mentális állapot. Tévhit, hogy elég egyszerűen csak végrehajtani a gyakorlatot. Mentálisan koncentrálnunk kell a gyakorlat kivitelezésére a kezdés pillanatától egészen a befejezésig. Létre kell hozni a megfelelő nyugalmi állapotot, amiben a tökéletes szintre tudjuk vinni az agy-izom kapcsolatunkat.

Fejlődésed nagyban függ a mentális attitűdödtől is. A koncentráció egyszerűnek hangzik, de hidd el sokkal nehezebb, mint egy nagy súlyos gyakorlat. Nem szabad hagynod, hogy ebből a mentális állapotból bármi is kimozdítson. Tanítsd saját magad a koncentrációra!

Tervezd meg előre minden edzésedet, kerüld a kifogásokat és hárítsd el a felmerülő problémákat. Koncentrálj az edzésre amennyire csak tudsz, ne hagyd, hogy a gondolataid elkalandozzanak, fókuszálj a gyakorlatok helyes kivitelezésére. Miközben a sorozatok közt pihensz, rakd össze a fejedben a következő szériát. Ha lehetőséged van, rá válassz olyan edzőpartnert, aki hasonlít ebben hozzád.

Nem mellékesen nagyobb eséllyel kerülöd el a sérüléseket. Az edzéseid is sokkal eredményesebbek lesznek, ha a gyakorlatok közben a megfelelő izmaidat fogod terhelni, nem vonva bele több a gyakorlathoz nem szükséges izmot.

AKCIÓS TERMÉKEK!

Figyelje hetente megújuló akcióinkat! 

Telefon: +36 30 313 7700

Rendeljen MOST Online!

Ügyfélszolgálat

H-P: 8.00 - 18.00; Szo: 9.00 - 14.00

Ingyenes kiszállítás

25.000 Ft vásárlás felett